Kildall Fotografi logo
Kontakt
Kildall Fotografi logo
Kontakt

Børne fotografering

Når børnene skal fotograferes, tror mange at det kræver en masse forberedelse at komme til fotografen. Det kræver at man arbejder på børnenes betingelser. Børn er forskellige og håndterer en tur til fotografen forskelligt – nogle ”indtager scenen” og venter bare på fotografen, mens andre skal bruge tid på at tø op og vænne sig til den mærkelige mand med det store kamera.

Jeg har mange års erfaring med at fotografere børn, både i studie, hjemme hos dem selv og i daginstitutioner. Med lidt klovneri og lidt tricks fra mange år bagved kameraet, plejer det at lykkes at få de bedste skud i kassen.

Men I skal ikke vente for længe, for børn har det med at vokse op og blive meget selvbevidste, og så er det ikke altid de gider at stå foran fotografens kamera.

Farvefoto af to brødre hos fotografen
En lillesøster kigger nysgerrigt på sin interessante storebror
Billedmanipulation af en lille pige der i ført kappe flyver over en stirby
Gruppefoto af tre brødre, med masser af kærlighed
En smukt portræt af en lille pige med blond hår

fotografering af dine børn hos en professionel fotograf

Du vil ikke fortryde det!

Børns opvækst går hurtigt, og det kan være svært at fange de små øjeblikke og minder. Derfor er det en god idé at få taget professionelle fotografier af dine børn. Der er mange fordele ved at få taget fotografier af dine børn hos en rigtig fotograf:

Erfaring og ekspertise: Som professionel fotograf har jeg mange års erfaring med at tage billeder af børn, og en dyb forståelse af, hvordan man får det bedste ud af et børnebillede. Jeg er god til at skabe tillid med børnene.

Unikke og personlige billeder: Jeg tager mig tid til at lære dit barn at kende og skræddersy en fotosesion, der passer til dit barns personlighed og interesser. De vil også tage sig tid til at sætte dit barn i de bedste positurer og sikre, at billederne er unikke og personlige.

Høj kvalitet: En professionel fotograf har det nødvendige udstyr og tekniske færdigheder til at tage højkvalitetsbilleder, der vil se fantastiske ud i mange år fremover. Min erfaring med at arbejde under forskellige lysforhold sikrer, at billederne har en høj kvalitet og er fri for fejl.

Bevaring af minder: Billeder af børn er en fantastisk måde at bevare minder om deres barndom og ungdom. Jeg vil altid sikre, at billederne ser fantastiske ud og vil være en kilde til glæde i mange år fremover.

I alt er der mange gode grunde til at få taget fotografier af børn hos en professionel fotograf. Min erfaring, ekspertise, unikke og personlige billeder, samt den høje kvalitet, gør Kildall Fotografi til et godt valg for forældre, der ønsker at bevare minder om deres børns barndom. Så næste gang du ønsker at fange dit barns skønhed og personlighed i billeder, overvej at gå til en professionel fotograf. Du vil ikke fortryde det!

Kildall Fotografi logo

Du vil ikke fortryde det!

Kildall Fotografi

Smedegade 4

8752 Østbirk

Telefon: 29 46 36 56

MobilePay 83712

Arbejdernes Landsbank 5343 0247301

CVR: 29569592