Kildall Fotografi logo
Kontakt
Kildall Fotografi logo
Kontakt

boudoir / nude art

Boudoir er fransk og betyder en kvindes værelse. Fantasierne om hvad der foregik bag den låste dør, har været mange. Havde hun tøj på eller var hun afklædt?

Som fotograf kræver det stor professionel omsorg og præcision når menneskekroppen skal fotograferes og blive et smukt mesterværk. Det kræver øvelse og erfaring at indfange de bedste billeder. Jeg har arbejdet med boudoir fotografering i mange år og kan stadig lære nyt.

For den som stilles sig op til fotografering kan der også være tale om en stor overvindelse, da det er sin sag at smide næsten alt tøj foran en fremmed – det kræver tillid og professionel respekt fra fotografen.

Som fotograf ser jeg på kroppen som former, og som lys og skygge. Boudoir fotografering kan foregå i dit eget hjem – et såkaldt home shoot – på location i naturen eller som candid street photography.

Til Nude Art foto og boudoir er Kildall Fotografi dit oplagte valg på Horsens-egnen. Glemt ikke at det er den oplagte morgengave til ham.

Sort-hvid foto af nøgen kvinde som skjuler sit underliv
Smuk nøgen kvindekrop med vanddråber på huden
Sensuel kvinde i lingeri med lange lyserøde støvler
Flotte tildækkede bryster med vanddråber på huden
Nøgen kvinde som sidder på gulvet
SM inspireret foto af kvinde i rødt undertøj
Nøgen voksen kvinde med store bryster
Veltrænet ung kvinde som tager trøjen af
Topløs ung kvinde med store bryster
Sort-hvid vintage inspireret foto af smuk kvinde i corsage
Kunst fotografi af to kvinder i erotisk sm-leg
Erotisk fotografi af kvindehånd som rører ved sit køn
Flot trænet ung kvinde som viser sine ben
Nøgen kvinde som holder fast i kæder
Ung tiltrækkende kvinde i chemise, uden trusser set bagfra

Boudoir fotografering

En sensuel og personlig oplevelse hos en professionel boudoir fotograf

Boudoir fotografering er en sensuel og personlig oplevelse, hvor man får taget billeder af sig selv i et intime og afslappet miljø. Det er en unik mulighed for at fange sin sensualitet og skønhed på en smuk måde. Her er nogle af de muligheder, man har for boudoir fotografering hos en professionel fotograf:

Individuelle fotografier: Boudoir fotografering giver mulighed for at få taget billeder af sig selv alene eller sammen med sin partner. Det er en personlig oplevelse, der fanger ens sensualitet og skønhed.

Sensuelle miljøer: En professionel fotograf vil ofte have et sensuelt miljø, hvor man kan føle sig afslappet og tryg. Det kan være et badeværelse, en seng eller et andet interessant miljø, der passer til ens ønsker og behov.

Skræddersyet fotosesion: En professionel fotograf vil tage sig tid til at lære dig at kende og skræddersy en fotosesion, der passer til dine ønsker og behov. De vil også tage sig tid til at sætte dig i de bedste positurer og sikre, at billederne fanger din sensualitet og skønhed.

Før en boudoir fotosesion bør man forberede sig ved at:

Overveje sit outfit: Overvej, hvilket tøj til boudoir billeder, der passer bedst til din stil og personlighed, og husk at det ikke nødvendigvis behøver at være lingeri.

Forberede sig mentalt: Boudoir fotografering kan være en personlig oplevelse, så det er vigtigt at forberede sig mentalt og føle sig afslappet og tryg under fotosesionen.

Resultatet af boudoir fotograferingen vil være smukke og personlige billeder, der fanger ens sensualitet og skønhed. Billederne vil være en kilde til glæde og stolthed i mange år fremover. Så næste gang du ønsker at fange din sensualitet og skønhed på en smuk måde, overvej at gå til en professionel fotograf for boudoir fotografering. Du vil ikke fortryde det!

Kildall Fotografi logo

Du vil ikke fortryde det!

Kildall Fotografi

Smedegade 4

8752 Østbirk

Telefon: 29 46 36 56

MobilePay 83712

Arbejdernes Landsbank 5343 0247301

CVR: 29569592