Kildall Fotografi logo
Kontakt
Kildall Fotografi logo
Kontakt

Galleri

Her kan du klikke dig rundt i mit fotogalleri og se nogle af de fotografier jeg har taget for mine kunder.

Jeg har ikke fotostudie, men kører ud med mit mobile studie til dit hjem, i naturen eller hvor du måtte ønske at blive fotograferet. Jeg fotograferer i Horsens området, samt i Odder, Skanderborg, Juelsminde og Hedensted egnen.

Jeg laver skønne billeder af børn og nyfødte, samt klassiske portrætter som viser dig fra din bedste side. Jeg klarer også gruppefotografering fra 3 og op til 3000 personer.

Jeg har også en stor erfaring med og passion for boudoir fotografering, som kan laves næsten alle steder.

Et foto af en 4 måneder gammel pige

Børnefotografering

Et stærkt sort-hvid portræt af en smuk voksen kvinde

Portrætfotos

Sort-hvid gruppefoto af glad familie

Gruppefoto

Et sort-hvid boudoir fotografi af en nøgen kvinde som sidder på gulvet

Boudoir / Nude Art

Foto af fashion model med rødt hår

Modelfotografering

Professionel fotograf i Horsens kommune

Hvorfor det er værd at investere i mine tjenester?

I en verden, hvor alle har en smartphone med en god kamera-funktion, kan det være fristende at tage sine egne billeder. Men når det kommer til vigtige begivenheder som bryllupper, fødselsdage eller familieportrætter, er det ofte en god idé at gå til en professionel fotograf og der kan være mange grunde til, hvorfor det er en god idé:

Erfaring og ekspertise: En professionel fotograf har ofte mange års erfaring med at tage billeder af mennesker, og har en dyb forståelse af, hvordan man får det bedste ud af et motiv. De har også det nødvendige udstyr og viden om belysning, komposition og redigering, der sikrer, at billederne ser fantastisk ud.

Unikke og personlige billeder: En professionel fotograf vil tage sig tid til at lære dig og din familie at kende og skræddersy en fotosession, der passer til dine ønsker og behov. De vil også tage sig tid til at sætte dig og dine kære i de bedste positurer og sikre, at billederne er unikke og personlige.

Høj kvalitet: En professionel fotograf har det nødvendige udstyr og tekniske færdigheder til at tage højkvalitetsbilleder, der vil se fantastiske ud i mange år fremover. Deres erfaring med at arbejde under forskellige lysforhold og med forskellige kameraer sikrer, at billederne har en høj kvalitet og er fri for fejl.

Bevaring af minder: Billeder er en fantastisk måde at bevare minder fra vigtige begivenheder og øjeblikke i vores liv. En professionel fotograf vil sikre, at billederne ser fantastiske ud og vil være en kilde til glæde i mange år fremover.

I alt er der mange gode grunde til at gå til en professionel fotograf. Erfaring, ekspertise, unikke og personlige billeder, samt høj kvalitet, gør Kildall Fotografi til et godt valg for dig, som vil sikre, at dine minder bliver bevaret på en smuk måde. Så næste gang du har brug for en fotograf, overvej Kildall Fotografi for det bedste resultat.

Kildall Fotografi logo

Du vil ikke fortryde det!

Kildall Fotografi

Smedegade 4

8752 Østbirk

Telefon: 29 46 36 56

MobilePay 83712

Arbejdernes Landsbank 5343 0247301

CVR: 29569592