Kildall Fotografi logo
Kontakt
Kildall Fotografi logo
Kontakt

artikler om fotografering

Velkommen til fotograf bloggen!

Læs om mine tanker om fotografering

Jeg er en fotograf med en passion for at fange de smukke øjeblikke i menneskers liv, især når det kommer til børn og familier. Jeg er dedikeret til at levere de bedste fotografier, der fanger øjeblikket og bevarer minderne for evigt.

Her på bloggen vil du finde en række indlæg, der omhandler fotografering af børn og familier, portrætfotografering og boudoir. Vi vil jeg dele mine erfaringer, tips og tricks.

Der er mange små ting som skal gå op i en højere enhed når man fotograferer mennesker. Som mangeårig fotograf og masser billeder i kameraet, har jeg opnået en intuitiv forståelse af fotografisituationen. Det kommer dig til gode når vi mødes og betyder, at jeg fanger de bedste billeder af dig og din famlie.

Hvis du leder efter en fotograf, der kan fange det unikke og personlige ved dine kære, så har du fundet det rigtige sted. Mine fotografier er skabt med en dyb forståelse for, hvordan man kan fange øjeblikket og gøre det til en varig minde.

Tøv ikke med at gennemse bloggen og måske blive lidt klogere. Hvis du er interesseret i at bestille en fotografering, så kontakt mig i dag og lad os tage ud på en rejse sammen. Jeg glæder os til at høre fra dig!

Kildall Fotografi logo

Du vil ikke fortryde det!

Kildall Fotografi

Smedegade 4

8752 Østbirk

Telefon: 29 46 36 56

MobilePay 83712

Arbejdernes Landsbank 5343 0247301

CVR: 29569592